Πριν από λίγες ημέρες, μέσα από την εκπομπή Εδώ που τα λέμε και σε συνεργασία με το αγαπημένο μας κατάστημα Kare design Athensαπαντήσαμε σε ένα ερώτημα που τελευταία μας θέτετε όλο και πιο συχνά και δεν είναι άλλο από το πως μπορώ να εντάξω μια γωνιά γραφείου στο σαλόνι μου; 

 

 

Από το πλατό της εκπομπής “Εδώ που τα λέμε” 

Η αλήθεια είναι πως, αφενός οι δουλείες έχουν γίνει πια πολύ απαιτητικές, και πολλές φορές δεν μπορούμε να αποφύγουμε τις έξτρα ώρες από το σπίτι, αφετέρου μια ήσυχη γωνιά υπολογιστή χρησιμεύει αδιαμφισβήτητα για πολλά παραπάνω όπως το να ψάξουμε πληροφορίες για τις καλοκαιρινές μας διακοπές,  να αγοράσουμε προϊόντα on-line ή να διαβάσουμε το αγαπημένο μας blog ! 

Επειδή λοιπόν δεν έχουμε όλοι την πολυτέλεια να αφιερώσουμε ένα ολόκληρο δωμάτιο του σπιτιού μας για γραφείο συνδυάσαμε μερικά από τα πιο αγαπημένα μας έπιπλα και αξεσουάρ και δημιουργήσαμε πέντε γωνιές γραφείου σε πέντε διαφορετικά στυλ που μπορείς να εντάξεις (χωρίς φόβο !) στο σαλόνι σου !  Βρες τον κατάλληλο χώρο, διάλεξε το στυλ που σε εκφράζει και δημιούργησε μια όμορφη γωνιά έτσι ώστε να δημιουργήσεις ένα ευχάριστο και άνετο περιβάλλον για  εκείνες τις ώρες δουλειάς που δεν μπορείς να αποφύγεις !

Τips:

Απέφυγε τα ογκώδη γραφεία, τις καρέκλες με ροδάκια και τα φωτιστικά με ψυχρό φως . Εμπλούτισε το χώρο με ένα φυτό εσωτερικού χώρου, τέχνη και κάποια αγαπημένα προσωπικά αντικείμενα. 

 

  1.  casual scandinavian

Γραφείο:  CPH desk by Hay  Kαρέκλα: About a chair by Hay  Απλίκα τοίχου: AD 680 wall lamp by box architects

 

2. mid-century glam

Γραφείο: Brouklyn nature by KARE design Athens Kαρέκλα:  Chair Ko Samui by KARE design Athens Eπιδαπέδιο φωτιστικό : Κarish floor lamp by Zuiver

 

3. nordic minimalism

Bιβλιοθήκη: Como by Bo Concept Γραφείο: Cupertino by Bo Concept

Καρέκλα: Αbout a chair by Hay Κρεμαστό φωτιστικό: Factory lamp by HK living

 

4. vintage metropolitan

Διαχωριστικό: Cucme folding screen by interni Γραφείο: Desk brass toping by interni

Kαρέκλα: Chair Tokyo black by interni 

 

5. traditional

Γραφείο: Liatorp by IKEA Kαρέκλα : Chair juju gray by interni

 Απλίκα τοίχου: Devi wall lamp by Dutchbone